(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulainen
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018

Hoi sinä ahkera ja keittiöympäristöstä kiinnostunut työnhakija! Etsimme asiakkaillemme KEITTIÖAPULAISIA keikkatöihin ja määräaikaisiin työsuhteisiin Keravan, Tuusulan, Mäntsälän ja Järvenpään alueelle.

Tyypillinen keittiöapulaisen työvuoro voi pitää sisällään esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta, salaattien valmistusta ja muita keittiön avustavia tehtäviä. Ravintola-alan koulutus ja/tai aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi, mutta oikea asenne ratkaisee!

Sinulta löytyy hygieniapassi sekä voimassa oleva salmonellatodistus. Näissä hommissa ei tylsää hetkeä tule, sillä tehtävää taatusti riittää! Toivommekin, että rakastat työtä, jossa pääset todella tarttumaan toimeen.

Unelmahakijamme on tarmokas, omatoiminen ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä suuri etu.

Missä ja milloin työskentely sitten tapahtuu? Se riippuu täysin sinusta! Opteamin keikkatyöntekijänä pääset rakentamaan itse oman työvuorolistasi erilaisista vaihtoehdoista, joten pääset nauttimaan joustavuudesta ja vaihtelusta. Auton käyttömahdollisuus tarjoaa sinulle enemmän työvuoroja, kun pääset joustavammin liikkumaan keikkapaikoille.

Hae heti! Muista liittää hakemukseen myös päivitetty cv:si.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi löytyy, Salmonellatodistus