(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulainen Tapiola, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019
Etsimme reipasta KEITTIÖAPULAISTA henkilöstöravintolaan Espoon Tapiolaan.

Tehtävässä vastaat henkilöstöravintolan monipuolisista tehtävistä, kuten avustavista keittiötöistä, lounaslinjaston täyttämisestä sekä astiahuollosta. Työaika tehtävässä on pääsääntöisesti arkisin klo 6.30 -16 välillä, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Töitä voi olla tilaisuuksista riippuen ajoittain myös viikonloppuisin.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta ravintolassa työskentelystä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Hygieniapassin katsomme eduksesi.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta ravintolassa työskentelystä ja alan koulutus katsotaan eduksi.
Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa.
Suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.
Hygieniapassin


Tarjoamme sinulle

Arkipäivätyötä
Kattavan perehdytyksen
Vakituisen ja kokoaikasen työn
Mukavan työyhteisön


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi
ja täytä hakemus huolellisesti, liitä CV
sekä suosittelijasi yhteystietoineen hakemukseesi.

Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin,
mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa


Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
020 7206 216|| vaihde 030 047 2001
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi