Keittiöapulainen Shell Mäntsälä
Shell HelmiSimpukka Mäntsälä P

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

Oletko intohimoinen keittiötaituri, joka nauttii intensiivisestä ja monipuolisesta työstä? Etsitkö kesätyötä keittiön avustaviin tehtäviin? Haetko uutta kokemusta ja haasteita keittiön ja myös asiakaspalvelun puolella? Mikäli vastasit myöntävästi, saatat olla etsimämme helmi!
Haemme Shell HelmiSimpukka Mäntsälään keittiöapulaista kesätyöhön.

Mitä pääset meillä tekemään?

Keittiöapulaisena huolehdit ravintolan keittiön avustavien tehtävien reippaasta hoitamisesta: astiahuolto, siivous- ja ylläpitotehtävät, kahvilatuotteiden valmistus ja tarjoilu. Sekä muut yleiset päivittäiset liikenneaseman tehtävät. Edellytämme sinulta ravintola-alan työkokemusta ja hygieniapassia.

Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on positiivinen mieli ja joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Osaat ennakoida tilanteita myös kiireessä, ja tarkkuutesi toimii olipahan ilta tai aamu. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja organisoiden. Mikäli keittiö sujuu mutta asiakaspalvelupuoli vielä mietityttää, ei huolta sillä me kyllä koulutamme sinut tarvittaessa asianmukaisesti tehtävään.

Työ on kesätyö, mutta mahdollisuus myös muuhun sopimukseen. Kohde on avoinna ympäri vuorokauden, huomioithan että työ on kolmivuorotyö. Tunteja sinulle kertyy kesällä keskimäärin 90 h/ tai sopimuksen mukaan. Syksyllä mahdollisuus työn jatkamiseen. Työt alkaa toukokuussa, ja työt ovat elokuun loppuun saakka. Palkkaus TES:in mukaan.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet sitä mieltä, että sinun tulisi ehdottomasti päästä meille töihin, haluamme kuulla sinusta heti! Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona toimii rekrytointikumppanina.

Laajaan ST1/Shell –verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1238190
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 010 8500 560
  • Sijainti: Mäntsälä