(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulainen, Ravintola Särkänlinna, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019
Historiallisessa saarilinnakkeessa sijaitsevassa Ravintola Särkänlinnassa vietät merellisessä miljöössä ikimuistoiset häät, rapujuhlat tai muut kesäiset tilaisuudet. Särkänlinnan ruokatarjonta perustuu suomalais-ranskalaiseen perinteeseen, mutta vaikutteita on haettu myös venäläisestä keittiöstä.

Etsimme nyt Särkänlinnaan reipasta KEITTIÖAPULAISTA tulevaksi kesäksi!

Työtehtäväsi sisältävät sekä astiahuoltoa ja erilaisia keittiön avustavia tehtäviä päivästä riippuen, joten toivomme, että olet innokas työskentelemään monipuolisesti. Voit työskennellä toukokuusta syyskuun puoleen väliin asti noin 3 - 4 vuoroa viikossa, heinäkuussa tarvetta olisi kaikille lauantaille.
Jos sinulla on reipas asenne, halu näyttää taitosi ja innokkuus oppia uutta, niin lähetä meille hakemuksesi!


Edellytämme sinulta

- ravintola-alan opintoja tai kokemusta keittiöapulaisen tehtävistä
- työhöntarttuvaa asennetta
- halua kehittyä ja oppia uutta


Tarjoamme sinulle

- mahdollisuuden saada lisää arvokasta työkokemusta
- mukavan tiimin ja upean kesätyöpaikan merimaisemissa
- mahdollisuuden lisätyöhön StaffPointin kautta


Kiinnostuitko?

Näetkö itsesi Särkänlinnassa ensi kesänä? Siinä tapauksessa lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti ja varmista oma paikkasi.

Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Heidi Hudson p.043 827 0668 tai
heidi.hudson@staffpoint.fi


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, HoReCa pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 827 0668 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi