(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulainen lounasravintolaan Kouvolaan
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Keittiössä kaivataan apuasi! Haemme KEITTIÖAPULAISIA tekemään työkeikkoja asiakasyritykseemme Kouvolaan.

Tyypillinen keittiöapulaisen työvuoro voi pitää sisällään esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta, misausta, salaattien valmistusta ja muita keittiön avustavia tehtäviä. Edellytämme aiempaa kokemusta ravintola-alasta tai alan opintoja. Näissä hommissa peukaloniveliä ei tarvitse turhaan rasittaa pyörittelyllä, sillä tehtävää taatusti riittää! Toivommekin, että rakastat työtä, jossa pääset todella tarttumaan toimeen. Unelmahakijamme on tarmokas, omatoiminen ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä suuri etu!

Tarjolla on keikkatyötä, jossa työskentely tapahtuu asiakasyrityksessämme Kouvolassa. Hyvin työssä pärjäävälle työtunteja voi olla enemmänkin tarjolla. Toivomme sinulta omatoimisuutta ja joustavuutta. Töitä on tarjolla arkipäivisin sekä mahdollisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Työ edellyttää suomen kielen taitoa, hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Kiinnostuitko?

Täytäthän sähköisen hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, koska palkkaamme tekijät heti sopivien löydyttyä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Marjo Jonsson p. 050 512 8729 arkisin klo 9-15.