(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulainen / Kokki
Barona HoReCa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Asiakasyrityksemme Lohjalla sekä Kirkkonummen alueella tarvitsevat apukäsiä keittiöön. Haemme siis sekä keittiöapulaista ravintolan avustaviin tehtäviin sekä kokkia ruuan valmistukseen. Onko kalenterissasi vapaata, kiinnostaisiko tehdä työvuoroja oman aikataulusi mukaisesti?

Keittiöapulaisen tehtävässä huolehdit keittiön avustavista tehtävistä, kuten esimerkiksi salaattien tekemisestä, sämpylöiden täyttämisestä tai astiahuollosta. Kokin tehtävässä vuoro puolestaan painottuu sekä lämpimän että kylmän ruuan valmistamiseen.

Baronan kautta työskennellessä voit itse valita työvuorot asiakasyrityksitämme juuri sinun tilanteeseesi sopivaksi. Voit työskennellä satunnaisesti tekemällä vain yhden vuoron viikossa tai täyttää kalenterisi täydellä työviikolla kauttamme.

Tekijöiltämme vaadimme hygieniapassia sekä salmonellatodistusta. Oman auton käyttö on toivottavaa, koska julkiset liikenneyhteydet eivät mene kaikille asiakkaillemme.

Aikaisempi kokemus on eduksesi, mutta jos omaat huipun asenteen sekä aidon kiinnostuksen alaa kohtaan, lähdemme mielellämme rakentamaan uraa sinulle ravintolamaailmassa!