(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulainen Kiljavan Leirikesälle 2021 - Kesätyö
Leirikesä ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020

Tehtävän sijaintina Hyvinkää/Kiljava. Kokoaikainen kesätyö (80 % työaika), 4–6 viikkoa ajalla 7.6.2021–7.8.2021. 2–4 avointa paikkaa (väh. 15 v.).

 

Keittiöapulaiseksi Kiljavan Leirikesälle 2021

Etsimme Leirikesän järjestämille yöleireille Hyvinkään Kiljavalla yli 10 keittiöapulaista. Keittiöapulaiset osallistuvat ruoan valmistukseen ja jakeluun sekä keittiön ja ruokailualueen puhtaanapitoon.

Leirikesä ry järjestää ensi kesänä suosittuja ja perinteisiä Kiljavan Leirikesän lasten ja nuorten leirejä yhdeksän viikon ajan Hyvinkäällä.
Kesän aikana eri pituisilla leireillä käy yhteensä noin 1 700 lasta ja nuorta. Henkilökuntaa on koko kesäkauden aikana yhteensä noin 90 ja eri leirijaksoilla 30–75 työntekijää.

 

Keittiöapulaisen päätehtävänä on ruoan valmistus muun keittiötiimin kanssa, ruoan jakelu sekä keittiön ja ruokailualueen puhtaanapito.

Keittiöapulainen (vähintään 15-vuotias)

 • osallistuu ruoan valmistukseen, sen jakeluun ja tarvittaviin jälkitöihin
 • huolehtii keittiön ja ruokailualueen siisteydestä ja puhtaudesta
 • osallistuu järjestettävään henkilökuntakoulutukseen
 • omaa hygieniapassin
 • osallistuu leirialueen puhtaanapitoon ja siivoukseen
 • pystyttää ja purkaa leirillä tarvittavia rakennelmia
 • hoitaa muut esihenkilön antamat tehtävät
  • palkkauksemme noudattaa Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta
  • palkkaluokka kesällä G12A, katso palkkaesimerkit ↗

Edellytämme tehtävään hakevalta vähintään 15 vuoden ikää sekä voimassaolevaa hygieniapassia tai sen suorittamista ennen työn alkua.

Alle 18-vuotiaat työntekijät palkataan pääsääntöisesti 4–6 viikoksi leirikauden ajalle 7.6.2021–7.8.2021 tai erikseen sovitusti.

Työaika keittiöapulaisella on 30 h / vko. Peruspalkan lisäksi maksetaan työajasta ja tehtävästä johtuvia lisiä. Tyypillisimmillään yhdellä viikolla on työjaksosta riippuen 4–5 työpäivää (kokonaista tai osan päivää kestävää) ja 2–3 vapaapäivää.

Yöleirien työntekijöiden on mahdollista yöpyä leirillä. Leirikeskus tarjoaa puitteet peseytymiseen, vapaa-ajan viettoon, ulkoiluun ja muihin perustoimiin. Lähes jokainen henkilökuntamme jäsen valitseekin majoittumisen leirikeskuksessa.

 

Viimeinen hakupäivä tähän tehtävään on ke 20.1.2021. Jos kaikki sujuu suunnitellusti, niin haastattelemme sopivimmat ehdokkaat lähtökohtaisesti viikoilla 5–7 ja valinnat ilmoitetaan viimeistään viikolla 10.

Lisätietoa tehtävästä antavat Kiljavan Leirikesän leirinjohtaja Viivi Harinen ✉ (p. 050 409 5174) ja Leirikesän toimisto ✉ (p. 09 8865 1280).

 

------------------------------------------------------------------

Katso tämä ilmoitus Leirikesän omilla verkkosivuilla » napsauttamalla tästä.

Katso muut Leirikesän keittiöapulaisen kesätyöt Oikotiellä:

 • Keittiöapulainen Kesärinteen Leirikesälle 2021 - Kesätyö