Keittiöapulainen, Keltasirkku, Leijona Catering
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Huomio reipas ja ripeä keittiöapulainen!

Leijona Catering tarvitsee sinua Ravintola Keltasirkkuun Pasilaan.

Keittiöapulaisena valmistat salaatteja ja vitriinituotteita sekä huolehdit astiahuollosta.Työtehtäviin perehdytetään toimipaikassa, joten monivuotista kokemusta tärkeämpää on avoin asenne uuden oppimiseen. Työaika on arkisin maanantaista perjantaihin klo 08.00 - 15.00 välillä. Työt alkavat heti, jatkuen kesäkuun loppuun ja jatkuvat taas elokuussa jouluun asti. Valittu henkilö tulee työllistymään StaffPointin kautta vuokratyösuhteeseen.


Edellytämme sinulta

- soveltuvaa ravintola-alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
- hyvää paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä tehokkaasti kiireisessä työympäristössä
- kannat vastuun omasta työstäsi ja olet luotettava osa tiimiä
- pyrit aina erinomaiseen laatuun tehtävästä riippumatta


Tarjoamme sinulle

- tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittyä entisestään
- mukavat työkaverit ja mutkattoman meiningin, sekä savuttoman työympäristön


Kiinnostuitko?

Jos täytät edellytykset ja omaat mielestäsi hyvät eväät työhön, täytäthän hakemuksen jo tänään nettisivuillamme www.staffpoint.fi


Lisätietoja

Riina Sirenius
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy,
Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
riina.sirenius@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1270508
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki