(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulainen henkilöstöravintoloihin Tampereelle
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Tästä työstä ei väriä ja vauhtia puutu! Miltä kuulostaisivat monipuoliset työvuorot erilaisissa keittiöissä, joustavat mahdollisuudet työvuorojen tekoon ja työkokemuksen kerryttäminen vaihtelevissa kohteissa?

Keittiöapulaisen keskeisimpiä työtehtäviä ovat salaattien valmistus, keittiön siisteydestä huolehtiminen, astiahuolto sekä muut keittiön avustavat työtehtävät- todella monipuolista! Toivoisimme, että sinulta löytyy aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai ammatillinen koulutus.

Unelmahakijamme on reipas, omatoiminen ja hyvä ottamaan vastaan ohjeita. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä suuri etu! Pääset tekemään työkeikkoja useissa eri kohteissa, pääsääntöisesti Tampereen alueella henkilöstöravintoloissa.

Työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Keikkaluontoisessa työssä voit itse päättää, miltä työkalenterisi näyttää: voit tehdä työvuoroja silloin, kun sinulle sopii. Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan. Pääset myös näkemään erilaisia työkohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva keittiöapulainen, lähetäthän hakemuksesi pian oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.