(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulainen henkilöstöravintoloihin Tampereelle
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Tästä työstä ei väriä ja vauhtia puutu! Miltä kuulostaisivat monipuoliset työvuorot erilaisissa keittiöissä, joustavat mahdollisuudet työvuorojen tekoon ja työkokemuksen kerryttäminen vaihtelevissa kohteissa?

Keittiöapulaisen keskeisimpiä työtehtäviä ovat keittiön siisteydestä huolehtiminen, astiahuolto, salaattien valmistus sekä muut keittiön avustavat työtehtävät- todella monipuolista! Toivoisimme, että sinulta löytyy aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai ammatillinen koulutus.

Näissä hommissa peukaloniveliä ei tarvitse turhaan rasittaa pyörittelyllä, sillä tehtävää taatusti riittää! Toivommekin, että rakastat työtä, jossa pääset todella tarttumaan toimeen.

Unelmahakijamme on reipas, omatoiminen ja hyvä ottamaan vastaan ohjeita. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä suuri etu! Pääset tekemään työkeikkoja useissa eri kohteissa, pääsääntöisesti Tampereen alueella henkilöstöravintoloissa.

Työsuhde solmitaan Opteamin kanssa. Opteamin kautta työskennellessäsi pääset itse vaikuttamaan käytettävyyteesi. Työtä on tarjolla tuntityönä Pirkanmaan alueella.

Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Lisäksi pääset näkemään erilaisia työkohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva keittiöapulainen, lähetäthän hakemuksesi pian! Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Edellytykset työnsaannille: Hygieeniapassi, Salmonellatodistus