(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulainen henkilöstöravintolaan
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Etsimme asiakkaallemme keittiöapulaista henkilöstöravintolan keittiöön. Työtä tarjolla kokoaikaisesti elokuun ajalle ja siitä eteenpäin osa-aikaisella sopimuksella vähintään pari vuoroa viikossa.

Keittiöapulaisena toimit kokin oikeana kätenä ja tarvittaessa tuuraat kokkia lämpimien ruokien valmistuksessa. Työvuorosi aikana huolehdit lounaspöydästä, astiahuollosta, keittiön siisteydestä, sekä esivalmistelet salaatteja tai seuraavan päivän lounaita.

Toivomme sinulta reipasta ja palveluhenkistä asennetta. Kykenet itsenäiseen tehtävään, joka vaatii oma-aloitteisuutta ja kykyä organisoida omaa työtäsi. Suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen henkilöstöravintolan työtehtävistä. Edellytämme aikaisempaa kokemusta keittiötyöskentelystä ja mielellään alan koulutusta. Sinulla tulee olla myös kokemusta ruoan valmistuksesta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vaihtelevan työn hyvämaineisessa yrityksessä. Työvuorot ovat arkisin klo 7:00-15:00. Työpaikka sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa ja paikalle pääsee julkisilla.

Kerrothan meille osaamisestasi heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Jani Karjalainen, 050 444 4480, jani.karjalainen@adecco.fi