(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulainen henkilöstöravintolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Etsimme nyt reipasta KEITTIÖAPULAISTA henkilöstöravintolaan Espoon Tapiolaan. 

Tehtävässä vastaat henkilöstöravintolan monipuolisista tehätävistä, kuten avustavista keittiötöistä, lounaslinjaston täyttämisestä sekä astiahuollosta. Työaika tehtävässä on pääsääntöisesti arkisin klo 6.30 -16 välillä, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Töitä voi olla tilaisuuksista riippuen ajoittain myös viikonloppuisin, ennalta sovitusti. 

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta ravintolassa työskentelystä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Hygieniapassin katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan lisäksi mahdollisuuden tulla osaksi huippuammattilaisten tiimiä. ISS Palvelut tarjoaa kattavat kehitys- ja koulutusmahdollisuudet sekä tukee hyvinvointiasi mm. liikunta- ja kulttuuriedulla.

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 31.10.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Valmistamme ruoat ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -