Keittiöalan osaajia päiväkoteihin ja kouluihin
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Haemme nyt RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ/ KEITTIÖALAN OSAAJAAJIA  Rovaniemelle.

Ruokapalvelutyöntekijänä hoidat itsenäisesti keittiön jokapäiväiset työtehtävät päiväkodeissa tai kouluissa. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa aamupalan ja välipalan valmistus, lounasruoan kuumennus, tarjolle laitto, astiahuolto sekä keittiön siivoustehtävät. Kohteen työajat ajoittuvat arkipäiville 7-16:00 välille. 

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta tai alan koulutusta sillä tässä työssä täytyy pystyä yksin työskentelyyn. Arvostamme iloista asennetta ja innokkuutta tätä alaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle erilaisia työympäristöjä ja keikkalaisena voit itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote, siten kuin laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisessä edellyttää, hygieniapassi sekä negatiivinen salmonella todistus. Työsopimus astuu voimaan, kun dokumentit on esitetty.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Haastattelemme ja valitsemme tekijöitä jo hakuaikana.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot