(Poistunut julkaisusta)

Keittäjä-siivooja
Nokian seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Haemme keittäjä-siivoojaa tiimiin, joka huolehtii ravintopalveluiden tuottamisesta seurakunnan oman toiminnan ja Kurssikeskus Urhatun sekä kurssikeskuksen ulkopuolisten käyttäjien tarpeisiin. Lisäksi tiimi huolehtii kurssikeskuksen siivouksesta ja viihtyvyydestä. Esimiehen lisäksi tiimissä on kolme työntekijää.

Työsi jakautuu noin puoliksi keittiö- ja siivoustehtäviin, joten sinun tulee hallita ammattimaisesti tehtävän molemmat osa-alueet. Työtehtäviisi kuuluu mm. ruoanvalmistus, astiahuolto, keittiöiden ja kurssikeskuksen tilojen siisteydestä huolehtiminen sekä asiakaspalvelu. Tehtäviisi voi sisältyä myös esimiehen sijaistamista päivittäisessä työn organisoinnissa.

Edellytämme sinulta suurtalouskokin/ravintola- ja cateringalan perustutkintoa tai vastaavaa koulutusta, käytännön ammattitehtävissä hankittua työkokemusta keittiö- ja siivoustyöstä, erikoisruokavalioiden hyvää tuntemusta ja tietotekniikan perustaitoja. Oman auton käyttö työssä on välttämätöntä sillä julkinen liikenne kurssikeskukseen ei kata kaikkia työaikoja ja työhön sisältyy myös käyntejä muissa toimipisteissämme.

Tartut työhösi positiivisella asenteella. Pidät uuden oppimisesta ja olet mielelläsi osana tehokasta ja toimivaa työryhmää. Siirryt joustavasti tehtävästä toiseen ja työotteesi on luotettava ja järjestelmällinen. Työ sisältää myös yksin työskentelyä joten olet oma-aloitteinen ja otat rohkeasti vastuuta keittiöstä. Kurssikeskuksessamme on paljon eri-ikäisille ja erilaisille ryhmille suunnattuja leirejä ja siksi hyvät asiakaspalvelutaidot ovat tärkeitä työssäsi.

Työaikasi on 116,25 t/3 viikkoa. Työhön kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä läpi vuoden.

Tehtävässä voidaan käyttää 6 kuukauden koeaikaa. Palkkasi määräytyy vaativuusryhmän 402 mukaisesti (peruspalkka 1983,15 €/kk). Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää sekä työssä suoriutumiseen perustuvaa palkanlisää.

Tehtävässä aloitus on 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella KirkkoHR-palvelun kautta. Hakuaika on 29.7.-18.8.2019.

Lisätietoja antaa ravintopalvelupäällikkö Tanja Kuoppala, puh. 040 772 0830 ma - pe klo 9-15.