(Poistunut julkaisusta)

Keittäjä-ruokapalvelutyöntekijä Karhukallion lastenkotiin
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Keittäjä-ruokapalvelutyöntekijä tehtäviin kuuluu 21-paikkaisen lastenkodin aterioiden valmistaminen arkisin (lounas ja päivällinen), Valmistettavien ateriodien määrä vaihtelee mm. koulun loma-aikojen mukaan. Lisäksi tehtäviin kuuluu suunnitella ruokalistat ottaen huomioon erityisruokavaliot, toiveet ja valmistettavien ruokien monipuolisuuden ja ravitsevuuden. Keittäjä-ruokapalvelutyöntekijä tekee myös lastenkodin elintarviketilaukset ja muut ruokahuoltoon liittyvät tilaukset. Lisäksi tehtäviin kuuluu ruokapalvelujen omavalvontasuunnitelman mukainen seuranta ja keittiön siisteydestä huolehtiminen. Karhukallion lastenkodissa on ajanmukainen valmistuskeittiö.

Tehtävä alkaa sijaisuutena 17.11 ja vakinainen työsuhde alkaa 1.2.2021.

Työaika on 38,15 h/vko, päivätyö.

Kelpoisuusvaatimuksena on Catering-alan perustutkinto tai vastaava aikasempi koulutus.

Lisäksi edellytetään kokemusta valmistuskeittiössä työskentelemisestä.

Eduksi luetaan kokemus lastenkodissa työskentelemisestä: hyvät vuorovaikutustaidot lasten kohtaamisessa ja työyhteisön jäsenenä sekä joustavuus muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi eduksi luetaan ajokortti.