Keilaradanhoitaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2021

Keilaradan hoitaja Tahko Spa Hotel

Tahko Spa Hotel on Tahkon sydämessä sijaitseva elämyskeskus, joka tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisten huoneiden lisäksi monipuolisia liikunta- ja elämyspalveluita. Etsimme nyt hotellille keilaradan hoitajaa monipuoliseen työympäristöön talvikauden ajaksi.

*** 

Mitä tarjoamme?

Työtehtäviin kuuluvat kaikki keilahallin työtehtävät asiakaspalvelusta keilaradan hoitamiseen. Työnkuva on siis monipuolinen ja mielenkiintoinen. Töitä on tarjolla n. 60h/3vko koko talvikauden ajaksi. Lisätunteja on mahdollisuus tehdä muissa Tahko Span työtehtävissä oman halusi ja osaamisesi mukaan.

*** 

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että asiakaspalvelutyö olisi sinulle jo tuttua, sillä työtehtävät ovat monipuolisia. Ennen kaikkea olemme kiinnostuneet sinusta ja persoonastasi. Toivomme, että sinulla olisi myös hygienia- ja anniskelupassi hankittuna.

*** 

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö. Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 19.12.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Juho Naumanen
juho.naumanen@eezy.fi
puh. 050 3518774

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Juho Naumanen
Asiakkuuspäällikkö
juho.naumanen@eezy.fi
050-3518774

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525165
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 19.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo