Keilahalliin asiakaspalvelija Holiday Club Katinkultaan
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Keilahalliin asiakaspalvelija Holiday Club Katinkultaan

Haemme asiakkaallemme Holiday Club Katinkultaan keilahallityöntekijää. Keilahallin työntekijän olet reipas ja iloinen persoona joka valloittaa keilahallin asiakkaat hyvillä asiakaspalvelutaidoillaan. Toivomme sinulta ennakkoluulotonta asennetta oppia uusia asioita sekä kykyä toimia välillä kiireenkin keskellä. Työssä tarvitaan perus atk-taitoja etkä pelkää myöskään keilakoneiden tekniikkaa. Työ on 2-vuorotyötä.

Monipuolisen työympäristön ja mahtavan työporukan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten esimerkiksi kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

Hakemuksen voit jättää suoraan tämän ilmoituksen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen anu.ronkainen@holidayclub.fi 31.3.2018 mennessä. Tiedustelut p. 040 7618 482/Anu Ronkainen. Aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Holiday Club Katinkulta on Pohjoismaiden monipuolisin lomakeskus Vuokatissa.

Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Holiday Clubilla on 33 lomakohdetta. Loma-asuntoja on yhteensä 1 994. Kohteista kahdeksassa on loma-asuntojen lisäksi myös kylpylähotelli, hotellihuoneita on yhteensä 1 145. Yhdeksän kohdetta sijaitsee Suomen ulkopuolella Ruotsissa, Espanjan aurinkorannikolla ja Kanariansaarilla. Holiday Clubilla on noin 60 000 viikko-osakasperhettä. Yrityksen pääomistaja on intialainen Mahindra Holidays & Resorts India Limited. Omistajia ovat myös Holiday Clubin toimiva johto ja Fennia-konserni.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1134324
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sotkamo