(Poistunut julkaisusta)

Keikkavetäjä Share Companyyn
Share Company / Share tastes & events oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Hei sinä tarjoilukokemusta omaava ravintola-alan henkilö! Kiinnostaisiko työskennellä yksityiselle työnantajalle ja tehdä hyvin itsenäistä ja vaihtelevaa työpäivää? Meillä on haussa Keikkavetäjä, jolla on rohkeutta ja innokkuutta hoitaa erilaisia keikkoja ympäri pääkaupunkiseutua. Share tastes Cateringin pääkeittiö ja toimisto sijaitsevat Helsingin Vartiokylässä, josta keikat pääsääntöisesti lähtevät. Sinun tehtäviisi kuuluu kerätä tarvitsemasi tarvikkeet ja ruoat mukaan, ajaa pakettiautolla keikkapaikalle ja hoitaa tilaisuus, joko yksin tai isommalla tiimillä.

Share Company on kahdeksan persoonallisen yrityksen kokonaisuus, joille laadukkaat raaka-aineet ja ensiluokkainen palvelu ovat itsestäänselvyys. Edellytämme sinulta aikaisemman tarjoilukokemuksen lisäksi suomen ja englannin kielitaitoa, itsenäistä työotetta ja halua ottaa vastuuta. Jokainen tilaisuus on erilainen ja jokaisen taustalla erilainen asiakas, joten kyky mukautua muuttuviin tilanteisiin on erittäin tärkeää.

Työt alkavat heti ja kestävät vuoden loppuun saakka, mutta tilanteen mukaan mahdollisesti myös sesongin jälkeen. Valitulle työntekijälle on luvassa työvuoroja keskimäärin 112,5h/3vko ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti iltaan max klo 24 asti maanantain ja perjantain välille. Myös lauantai vuoroja on satunnaisesti. Palkka neuvotellaan kanssasi kohdilleen.

Kiinnostuitko? Tule mukaan Share Companyyn, jossa pääset tekemään töitä hyvin organisoidussa yrityksessä ammattitaitoisten ihmisten kanssa! Eduksi luettavat asiat:

  • Hygieniapassi
  • Anniskelupassi
  • Ajokortti