(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyötä PK-seudulla!
Bework Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Bework Oy
Eezy on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Ihmiskunta siirtyy työn ajasta tekijöiden aikaan. Me Eezyllä autamme tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Kehitämme työpaikkoja paremmiksi ja teemme tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Autamme ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan.

Me Eezyllä toteutamme työelämän unelmia. Autamme teitä, jotka haluatte päättää itse missä, miten ja milloin työskentelette ja teitä, joiden ammattina on yrittää uutta ja kehittää tulevaisuuden työtä

Toimenkuva
Haluatko itse päättää työaikasi ja työtehtäväsi? Etsitkö joustavaa keikkatyötä, jota voit tehdä just silloin, kun sulle sopii? Haluatko vaihtelevia työtehtäviä ja työpaikkoja? Meidän keikkatöissä tämä kaikki on mahdollista.

Töitä voit tehdä oman tilanteesi mukaan joko pari kertaa kuussa tai useamman kerran viikossa. Työtarjouksia saat laidasta laitaan aina kevyestä asiakaspalvelusta fyysisiin kantohommiin. Työviikkosi voi koostua esimerkiksi muuttotöistä, promootiokeikoista, aulatyöskentelystä, narikkatyöstä, tuotannon töistä ja järkkäri hommista. Työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiville 8-16 väliin.

Käy tsekkaa, millaista keikkaduuni meillä on alla olevasta linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=z_0UuiKxupY

Odotamme sinulta
Suurin osa työtehtävistä ei vaadi kokemusta tai koulutusta vaan hommiin pääsee kokemattomampikin tekijä. Keikkatyö meillä voisi olla sulle esimerkiksi ensimmäinen duuni, joka antaa myös hyvät mahdollisuudet päästä kiinni pidempiin määräaikaisuuksiin tai vakituisiin työsuhteisiin. Työ edellyttää suomen kielen taitoa.

Keikkatyössä pääset testaamaan useampaa eri alaa ja löytämään oman juttusi!

Muut tiedot
HAE ja astu työelämään osoitteessa www.vmp.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Helsingin HR -konsultit, puh. 0403075100 / helsinki@vmp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Kesto
Sopimuksen mukaan

Lisätietoja
Olli Nyman, olli.nyman@vmp.fi, 0504432915

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.04.2020 mennessä.