(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyötä PK-seudulla!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019
VMP Varamiespalvelu on yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja toimimme franchising-periaatteella koko Suomessa. Olemme kehittäneet toimialaa jo 30 vuotta ja henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme.

VMP Oyj on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa kattavan valikoiman henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen sekä itsensätyöllistämisen palveluita. Yhtiö on liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. VMP:n tehtävänä on auttaa yrityksiä ja ihmisiä menestymään muuttuvassa työelämässä.
Toimenkuva
Haluatko itse päättää työaikasi ja työtehtäväsi? Etsitkö joustavaa keikkatyötä, jota voit tehdä just silloin, kun sulle sopii? Haluatko vaihtelevia työtehtäviä ja työpaikkoja? Meidän keikkatöissä tämä kaikki on mahdollista.

Töitä voit tehdä oman tilanteesi mukaan joko pari kertaa kuussa tai useamman kerran viikossa. Työtarjouksia saat laidasta laitaan aina kevyestä asiakaspalvelusta fyysisiin kantohommiin. Työviikkosi voi koostua esimerkiksi muuttotöistä, promootiokeikoista, aulatyöskentelystä, narikkatyöstä, tuotannon töistä ja järkkäri hommista.

Käy tsekkaa, millaista keikkaduuni meillä on alla olevasta linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=z_0UuiKxupY
Odotamme sinulta
Suurin osa työtehtävistä ei vaadi kokemusta tai koulutusta vaan hommiin pääsee kokemattomampikin tekijä. Keikkatyö meillä voisi olla sulle esimerkiksi ensimmäinen duuni, joka antaa myös hyvät mahdollisuudet päästä kiinni pidempiin määräaikaisuuksiin tai vakituisiin työsuhteisiin. Työ edellyttää suomen kielen taitoa.

Keikkatyössä pääset testaamaan useampaa eri alaa ja löytämään oman juttusi!
Muut tiedot
HAE ja astu työelämään osoitteessa www.vmp.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Helsingin HR -koordinaattorit, puh. 0403075100 / helsinki@vmp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.
Kesto
sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Hanna Rättö, hanna.ratto@vmp.fi, 0403075110
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.11.2019 mennessä.