(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Haemme nyt Turun ja lähialueiden asiakasyrityksillemme keikka-/tuntityöntekijöitä rakennusalan ja kaupan alan työpaikkoihin alkusyksyn sesonkia varten.

Työtehtävät vaihtelevat. Rakennusalalla työ voi olla esimerkiksi kanto-, purku- tai raivausapua ja kaupan alalla kuormien purkamista, tavaroiden hyllyttämistä ja muita myymälän avustavia työtehtäviä.  

Hakijoilta ei edellytetä aikaisempaa työkokemusta, mutta työturvallisuuskortti ja lisäksi oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi vaihtuvien työkohteiden vuoksi. Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, kohtuullisia kädentaitoja sekä reipasta asennetta ja motivaatiota työntekoon.

Työt ovat keikkaluonteisia ja voivat kestää yhdestä päivästä useampaan viikkoon. Työt sopivat hyvin esimerkiksi opiskelijoille ja lisäansioita etsiville henkilöille.

Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi ja mahdollisimman kattavat tiedot aiemmasta työkokemuksestasi.

Jätä hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla! 

Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.
www.carrot.fi

Carrot - meillä on töitä

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.