Keikkatyöntekijöitä varastolle, DHL Supply Chain
DHL Supply Chain

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2021

DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Supply Chain tuottaa asiakkailleen toimitusketjun hallintaan ja operointiin liittyviä laajoja logistiikka- ja tiedonhallintaratkaisuja. Vahvuutenamme on maailmanlaajuinen asiantuntijaverkosto ja paikallinen erikoisosaaminen.

Etsimme yhteistyössä DHL Supply Chainin kanssa heidän varastolleen keikkatyöntekijöitä. Työtä tehdään Vantaalla Katriinantien toimipisteellä. Työt käynnistyvät sopimuksen mukaan syksyn aikana. Työvuoroja on tyypillisesti tarjolla niin aamu- kuin iltavuorossakin. Työvuoroehdotukset tulevat sovelluksemme kautta, josta voit valita itsellesi sopivat vuorot. Huomioithan kuitenkin, että työsuhteen alussa tulee olemaan viikon kestävä perehdytys.

Työtehtävät sisältävät pakkausta, työntömastolla ajoa sekä korkeakeräilyä. Voit päästä myös tekemään muita varastotehtäviä osaamisesi ja DHL:n tilanteen mukaisesti. Olethan siis avoin ja joustava työtehtävien suhteen.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on jo kokemusta varastotyöstä, ennen kaikkea työntömastolla ajamisesta taikka korkeakeräilystä. Työssä pärjäämisen kannalta myös hyvä fyysinen kunto on tärkeää. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskeluiden ohelle tai osa-aika työtä etsivälle.

Miksi hakea juuri tähän tehtävään? Tässä muutama hyvä esimerkki!
- pääset työskentelemään yhteen maailman johtavimmista logistiikkayrityksistä
- pääset osaksi loistavaa työporukkaa ja pääset oppimaan heiltä paljon uutta
- työstä maksetaan halutun AKT työehtosopimuksen mukaista palkkaa (0-3 vuoden kokemuksella 15,02 €/h + lisät)

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä maailman johtavassa logistiikka-alan yrityksessä? Toimi nopeasti ja hae paikkaan pikimmiten. Huomioithan, että haastatteluiden apuna käytämme videokysymyksiä. Voit olla yhteydessä myös suoraan Adeccolla hakuprosessista vastaavaan henkilöön Emma Klemettiin, emma.klemetti@Adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1504826
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Emma Klemetti (emma.klemetti (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Espoo, Helsinki, Vantaa