(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä Turun alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen? Etsitkö jotain hieman erillaista työtä ja ehkä haluaisit työskennellä jopa kaverin kanssa?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

KEIKKASIIVOOJAKSI 

 

kokoaikatyöhön Turkuun. Etsimme kolmea henkilöä keikkasiivoojiksi. Onko sinulla kaveri tai puoliso, jonka kanssa työ sujuisi mukavasti ja omaatte hieman kokemusta siivouksesta? Hienoa, voitte tehdä tätä työtä myös yhdessä! Työtä tehdään pääsääntöisesti illalla, yöllä, viikonloppuisin ja mahdollisesti projektiluontoisesti. Työ ei ole tylsää, eikä tasaista, keikat tulevat nopealla aikataululla ja muuttuvat tilanteet ovat arkipäivää. Työ on melko fyysistä, joten salille ei tarvitse ennen työpäivää lähteä! Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, mutta tarvittaessa saa firman auton työmatkoille lainaan. Työtä on tarjolla kesällä täydet tunnit ja syksyllä työn jatkaminen onnistuu joko täysillä tunneilla tai, vaikka opintojen oheessa. 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Toivomme sinulta myös hieman aikaisempaa siivouskokemusta, asenteella pääset kuitenkin jo pitkälle. Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! "Can do"-asenne on valttikorttisi tässä tehtävässä. 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin lisää! Huomioithan, että vastaanotamme hakemuksia vain nettisivujemme kautta!