(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä Turun alueelle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2020

Onko sinulla etsinnässä työ, jonka voit sovittaa jouhevasti vaikkapa opintojesi oheen tai haluatko kokeilla siipiäsi ihan uudella alalla?

Haemme jatkuvasti eri aloilla toimiville asiakkaillemme energisiä keikkatyöntekijöitä Turkuun sekä Turun lähialueille. Meidän kauttamme voit löytää uusia työmahdollisuuksia esimerkiksi logistiikan, rakennusalan, teollisuuden, tuotannon ja elintarviketeollisuuden maailmasta.

Keikkatyössä tarvitaan hyvää peruskuntoa ja työtä pelkäämätöntä otetta. Pitkää työuraa sinulla ei vielä tarvitse olla, vaan hyvä ja reipas asenne on kaiken a ja o. Työaika tehtävissämme sijoittuu useimmiten päiväsaikaan ja arkeen.

Jätä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, ja liitäthän hakemukseesi myös tiedon työvuorovalmiuksistasi. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi. Kutsumme jokaisen hakijan joko avoimeen haastatteluun tai videohaastatteluun. Videohaastattelu tapahtuu helposti HireVue-videohaastattelupalvelun kautta oman aikataulusi mukaan.