Keikkatyöntekijöitä Turkuun
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2021

Onko sinulla etsinnässä työ, jonka voit sovittaa jouhevasti vaikkapa opintojesi oheen tai haluatko kokeilla siipiäsi ihan uudella alalla?

Haemme jatkuvasti eri aloilla toimiville asiakkaillemme energisiä keikkatyöntekijöitä Turkuun sekä Turun lähialueille. Meidän kauttamme voit löytää uusia työmahdollisuuksia esimerkiksi logistiikan, rakennusalan, teollisuuden, tuotannon ja elintarviketeollisuuden maailmasta.

Keikkatyössä tarvitaan hyvää peruskuntoa ja työtä pelkäämätöntä otetta. Pitkää työuraa sinulla ei vielä tarvitse olla, vaan hyvä ja reipas asenne on kaiken a ja o. Työaika tehtävissämme sijoittuu useimmiten päiväsaikaan ja arkeen. Työturvallisuuskortti lasketaan eduksesi.

Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen, ja liitäthän hakemukseesi myös tiedon työvuorovalmiuksistasi. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia, maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot