(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä Turku
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Toivotko työsi sisältävän paljon aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

KEIKKASIIVOOJAKSI 

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Turun alueelle. Työ on tiimityötä, jota tehdään välillä muutaman henkilön porukassa ja välillä isommissa tiimeissä. Työtä tehdään pääsääntöisesti iltaisin ja öisin, myös viikonloppuisin. Usein tulee muutoksia pienellä varoitusajalla. Työ on fyysisesti melko vaativaa, joten hyvä peruskunto on välttämätöntä. Työ saattaa sisältää esimerkiksi Ikkunoidenpesuja, vahauksia, suursiivouksia sekä satunnaisesti voi olla myös ylläpitosiivouksia. Usein työpäivät alkavat sillä, että haetaan toimistolta auto ja siivousvälineet, jonka jälkeen siirrytään kohteeseen. 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Toivomme aikaisempaa kokemusta perussiivouksista ja eri siivousmenetelmistä, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee :) Hymyn tuominen työyhteisöön on siis ehdoton plussa! Työn liikkuvuuden takia myös B-luokan ajokortti on pakollinen.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi, eli ei kun tutustumaan meihin lisää!