(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä teollisuuteen, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme keikkatyöntekijöitä teollisuuteen. 

Etsimme useita keikkalaisia Pirkanmaan alueelle teollisuuteen. Työt painottuvat pääsääntöisesti tuotannon avustaviin sekä varastoinnin tehtäviin. 

Toivomme hakijoilta hyvää asennetta, reippautta ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi odotamme joustavuutta työaikojen suhteen, sekä valmiutta lähteä töihin nopeallakin varoitusajalla. Työsuhteen alussa sinut perehdytetään työtehtäviin, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. 

Työ sopii hyvin toisen osa-aikaisen työn tai opintojen oheen, sillä työ on keikkaluontoista ja keikat vaihtelevat asiakkaan tarpeen sekä tuotannon tilanteen mukaan yksittäisistä vuoroista täysiin viikkoihin. 

Edellytämme voimassaolevaa työturvallisuuskorttia tai valmiutta suorittaa kurssi ennen töiden alkua. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman hyvin kokemuksestasi ja käytettävyydestäsi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä hakemuksesi niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.