Keikkatyöntekijöitä ravintola-alan työtehtäviin
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Haussa keikkatyöntekijöitä ravintola-alan työtehtäviin!

Vaikka elämmekin hyvin poikkeuksellisissa olosuhteissa tällä hetkellä, niin ravintola-ala katsoo luottavaisesti tulevaisuuteen ja pitää pyörät pyörimässä rajoituksien puitteissa. Poikkeusaikana ilmaantuu myös yllättäviä ja äkillisiä tarpeita.

Etsimmekin nyt keikkatyöntekijöitä, joten työvuoroja saattaa tulla lyhyelläkin varoitusajalla ja vuoroja on tarjolla sekä arkisin että viikonloppuisin vaihteleviin kellonaikoihin.

Mikäli sinulla on kokemusta mm. kassatarjoilijan, kahvilatyöntekijän tai palvelutiskimyyjän tehtävistä, niin olet etsimämme henkilö.

Mitä odotamme sinulta:

Olet työaikojen suhteen joustava. Asiakaspalvelijana olet reipas ja positiivinen sekä omaat kyvyn heittäytyä muuttuviin tilanteisiin. Suomen kielen taito tulee olla sujuvaa ja hygieniapassi pitäisi myös löytyä takataskusta.

Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, niin laita hakemusta tulemaan ja liitä mukaan ansioluettelosi. Kerrothan hakemuksessasi myös milloin voisit aloittaa työt. Aloitamme haastattelut tehtäviin soveltuvien hakijoiden kanssa jo hakuaikana.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401485
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa