(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä ravintola-alalle
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Haemme ravintola-alan asiakkaillemme KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ Seinäjoen alueelle!

Meillä on Etelä-Pohjanmaan alueella useampia ravintola-alan asiakkaita, jotka kaipaavat pikaisella aikataululla käytettävissä olevia keikkatyöntekijöitä. Keikkavuoroja on tarjolla kesän ja syksyn aikana mm. erilaisiin tapahtumiin sekä äkillisiin kiirehuippuihin. Tehtävänimikkeitä voivat olla mm. tarjoilija, kokki, sali- tai keittiöapulainen, blokkari tai astiahuoltaja.

Voit olla urasi vasta-alkaja tai jo ravintola-alan konkari. Tärkeimpänä pidämme reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä paineensietokykyä. Kaikkiin tehtäviin emme edellytä aikaisempaa työkokemusta, vaan halu ja kyky oppia uutta vievät pitkälle. Ravintolassa työskennelläksesi sinulla tulee olla hygieniapassi suoritettuna, anniskelupassin katsomme eduksesi. Työvuorot painottuvat erityisesti viikonloppuihin, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä kaipaavalle.

Sinä päätät – me kuuntelemme. Meillä säilytät itsemääräämisoikeuden ja valitset, missä ja milloin haluaisit työskennellä.  Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta meidän tiimissämme! Palkkaus määräytyy matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimuksen mukaan. Saat hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7. Lisäksi tarjoamme sinulle huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme. Palvelemme sinua paikallisesti ja henkilökohtaisesti koko työsuhteesi ajan.

Kerrothan hakemuksessasi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, miltä alueelta etsit töitä ja miten olet käytettävissä. Jätä aikailematta hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi, ja varmista itsellesi haastattelu toimistollamme! Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus, joten tarkkailethan sähköpostiasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.