(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä Rauman seudulle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksillemme kiireavuksi reippaita täysi-ikäisiä työntekijöitä erilaisiin lyhytaikaisiin työsuhteisiin. Työ on keikkaluonteista, kestäen muutamasta tunnista useampaan päivään, aina kulloisenkin toimeksiannon ja tarpeen mukaan. Tehtävät voivat olla esimerkiksi kantoapua, siivousta, varasto- tai rakennusaputöitä.
Odotamme sinulta
Etsimme näihin tehtäviin henkilöitä, joilla on kova into päästä töihin ja näyttää osaamisensa. Olet vastuuntuntoinen, ahkera ja omaksut uusia asioita nopeasti. Asiakaskohtaamisten vuoksi tehtävien hoidossa edellytyksenä sujuva suomen kielen taito.

Toivomme hakijoilta joustavuutta työvuorojen suhteen, sillä työkeikat saattavat tulla tietoon joskus nopeallakin aikataululla. Työajat sijoittuvat useimmiten päiväaikaan, mutta vuoroja voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Koulutus ja työkokemus
Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekemiseen. Jo hankittu työturvallisuuskortti on useissa toimeksiannoissa eduksi. Myös oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin lisää mahdollisuuksia työllistyä.
Muut tiedot
Työ soveltuu esimerkiksi opiskelijoille lisäansioiden hankintaan tai vuorotyöntekijöille vapaapäiviksi.
Hae paikkaa täyttämällä hakuprofiilisi nettisivuillamme mahdollisimman tarkasti. Lisätty CV nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä. Huomioimme tässä myös jo hakijoina olevien hakemukset; kirjaudu tunnuksillasi ja merkitse tämä työpaikka kiinnostavaksi.
Kesto
tilauskohtaisesti, tarpeen mukaan
Lisätietoja
Leila Kantonen, leila.kantonen@vmp.fi, 040 307 5252
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.02.2018 mennessä.