(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä rakennuksille ja varastoihin
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.

Etsimme nyt rakennus- ja logistiikkapuolen asiakasyrityksillemme keikkatyöntekijöitä erilaisiin tarvittaessa töihin kutsuttaviin töihin. Töitä on tarjolla koko Uudenmaan alueella Helsinki - Espoo - Vantaa. Työvuorot sijoittuvat ensisijaisesti arkipäiville.

Varastopuolella työt sisältävät erilaisia logistiikan työtehtäviä kuten tuotteiden keräilyä, pakkausta, kontinpurkua, tarroitusta sekä trukilla tehtäviä töitä. Et tee työtä yksin, joten työtehtävät omien taitojesi mukaan!

Rakennuksilla työnkuvaan kuuluvat mm. purku-, raivaus-, suojaus- ja kantotyöt, sekä muut työmaan avustavat tehtävät. Etsimme myös rakennusalan ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita tekemään keikkatyötä. Rakennustyömaille vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Etsimmekin siis ns. multitaskaajia, joilta hoituu hommat kuin hommat. Mitä työtehtävissä vaaditaan, niin näppärät kädentaidot ja oikeanlainen asenne, sillä pääset jo pitkälle!

Etsimme henkilöitä, joilla on valmiutta lähteä töihin nopeallakin varoitusajalla. Työ soveltuu erittäin hyvin opiskelijoille, useampaa työtä tekeville tai satunnaista lisäansiota haluaville.

Työkeikkojen pituudet vaihtelevat yhdestä päivästä useampaan viikkoon. Mahdollisuus työllistyä pidempiin pesteihin on myös mahdollista.

Kerro hakemuksessasi minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja mille aikavälille haet töitä.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus ja ole ensimmäisten joukossa tekemässä töitä!

Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.
www.carrot.fi

Carrot - meillä on töitä