(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä PK-seudulle
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Sopisiko sinun tämän hetkiseen elämäntilanteeseesi joustavat keikkaluonteiset työt? Haemme jatkuvasti logistiikka-, tuotanto- ja kokoonpanoalan asiakkaillemme keikkatyöntekijöitä.

Töitä on tarjolla ympäri pääkaupunkiseutua Vantaalla, Helsingissä ja Espoossa. Keikkatöiden pituudet vaihtelevat tilausten mukaan yhdestä päivästä muutamaan viikkoon. Töistä saattaa myös olla mahdollisuus työllistyä pidempiinkin pesteihin Adeccon kautta. Keikkatyöt sopivat loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai kokopäivätyön lisäksi lisätienestiä kaipaavalle.

Mikäli sinulta löytyy reippautta lähteä nopeallakin aikataululla töihin, jätä ihmeessä meille hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi minkälaisista keikkatöistä olet kiinnostunut ja kuinka monta vuoroa haluaisit tehdå viikossa.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja keikkatöistä voi kysyä Adeccon HR-Konsultilta Ville Kivimäeltä sähköpostitse osoitteesta ville.kivimaki@adecco.fi tai puh. 040 848 3544