(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä, Pääkaupunkiseutu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsitkö töitä opiskelujen oheen, lisäansioita, tai kenties pidempiaikaista työtä? 

Haluatko tehdä vaihtelevia työtehtäviä erilaisissa kohteissa?

Haemme keikkatyöntekijöitä erilaisiin kohteisiin pääkaupunkiseudun alueella.

Töitä on tarjolla monipuolisesti esimerkiksi muuttotöiden, tuotannon, rakennusalan, kuljettajan, puhdistuspalveluiden ja varastotyön tehtävissä. Työ on keikkaluonteista ja tarjolla on eri pituisia määräaikaisuuksia. Määräaikaisuuksien pituudet vaihtelevat projektikohtaisesti muutamista päivistä useampaan kuukauteen. Hommia riittää hyville tekijöille jatkuvasti.

Tärkeimpiä piirteitä haettavissa henkilöissä ovat reipas asenne ja halu oppia uutta. Aiempi kokemus on eduksi mutta ei välttämätöntä, sillä työtehtäviin saa perehdytyksen.

Eduksi katsomme esimerkiksi hygieniapassin ja työturvallisuuskortin / tai valmiuden sen suorittamiseen.

Toivomme hakijoilta valmiutta lähteä töihin välillä pikaisellakin aikataululla.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi järjestelmäämme heti tänään ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Mainitse hakemuksessasi minkälaiset työt sinua kiinnostavat.

Soita ja varaa aika haastattelulle: Toni Asikainen 050 4707377

Huom! Poikkeustilanteesta huolimatta rekrytointiprosessimme etenevät normaalisti ja meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti videohaastatteluina tai puhelimitse.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.