(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä, Pääkaupunkiseutu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsitkö töitä opiskelujen oheen, lisäansioita, tai kenties pidempiaikaista työtä? 

Haluatko tehdä vaihtelevia työtehtäviä erilaisissa kohteissa?

Entä haluatko itse vaikuttaa työskentelymäärääsi?

Haemme keikkatyöntekijöitä erilaisiin kohteisiin pääkaupunkiseudun alueella.

Töitä on tarjolla monipuolisesti esimerkiksi muuttotöiden, tuotannon, rakennusalan, kuljettajan, puhdistuspalveluiden ja varastotyön tehtävissä. Työ on keikkaluonteista ja tarjolla on eri pituisia määräaikaisuuksia. Määräaikaisuuksien pituudet vaihtelevat projektikohtaisesti muutamista päivistä useampaan kuukauteen. Hommia riittää hyville tekijöille jatkuvasti.

Tärkeimpiä piirteitä haettavissa henkilöissä ovat reipas asenne ja halu oppia uutta. Aiempi kokemus on eduksi mutta ei välttämätöntä, sillä työtehtäviin saa perehdytyksen.

Eduksi katsomme esimerkiksi hygieniapassin ja työturvallisuuskortin / tai valmiuden sen suorittamiseen.

Toivomme hakijoilta valmiutta lähteä töihin välillä pikaisellakin aikataululla.

HAE NOPEASTI JA HELPOSTI LYHYELLÄ HAKULOMAKKEELLAMME! Hakemukseen ei tarvitse täyttää montaa eri kohtaa, eli hakeminen on helppoa ja nopeaa. Laita hakemuksesi järjestelmäämme heti tänään ja kerro lyhyesti osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Mainitse hakemuksessasi minkälaiset työt sinua kiinnostavat.

Lisätietoja tehtävistä antaa henkilöstökonsultti Elisa Seppälä puh. 050-5495000 tai sähköpostitse elisa.seppala@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.