Keikkatyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle, HETI
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Kaipaatko fyysistä työtä, jossa pääset tekemisiin myös ihmisten kanssa? Pidätkö liikkuvasta työstä, jossa pääsee näkemään oman työn jäljen? Jos vastasit KYLLÄ, meillä on sinulle työpaikka!

Haemme nyt KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudulle erilaisiin työtehtäviin logistiikka -ja kiinteistöpalvelualalle. Töitä on tarjolla muun muassa muutto- tai siivousalalla.

Muuttajana pääset tekemään monipuolisia muuttotöitä erilaisissa kohteissa, kuten kotitalouksissa ja toimistoissa. Töitä on tarjolla joka kuun vaihteessa, jolloin muuttoalalla on kiirettä. Palkkaus määräytyy muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan ja sen ohella maksetaan mahdollisia tehtäväkohtaisia lisiä.

Siivoojana pääset työskentelemään vaihtelevissa kohteissa sinulle sopivina ajankohtina. Molemmissa keikkatöissä pärjäät, mikäli sinulla on joustava asenne etkä kaihda fyysistä työtä.

Kerrothan hakemuksessasi, mikä tehtävä sinua ensisijaisesti kiinnostaa. Työ soveltuu erityisen hyvin opiskelijoille tai esimerkiksi lopputyötä tekeville, joilla on mahdollisuus tehdä satunnaisia vuoroja.

Eikö kuulostakin hyvältä? Hae tehtävään viimeistään 28.11. oheisen linkin kautta. Teemme valintoja jo hakuajalla, joten toimithan pikaisesti.Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1199993
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa