(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä Ouluun
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018
Toimenkuva
Oletko työkokemusta kaipaava nuori tai jo kokenut helmi? Etsimme joukkoomme loistoporukkaa erilaisiin keikkatöihin. Työvuorot sovitaan projektikohtaisesti ja työtehtävät vaihtelevat laidasta laitaan. Kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan työtehtäväsi voivat olla hyvinkin vaihtelevat. Keikkatyötä voi olla tarjolla esimerkiksi muutto-, siivous-, asiakaspalvelu- tai myyntityön parissa, rakennustyömailla ja teollisuudessa asiakasyritysten tarpeiden mukaan. Työpaikat sijaitsevat Oulun ja lähikuntien alueella.
Odotamme sinulta
Jos sinulla on kova motivaatio päästä töihin, haluat näyttää potentiaalisi ja päästä luomaan suhteita eri alojen mielenkiintoisiin yrityksiin, voit olla etsimämme henkilö. Työntekijältä vaaditaan joustavuutta työaikojen suhteen. Keikkoja saattaa ilmaantua lyhyelläkin varoitusajalla.
Koulutus ja työkokemus
Reipas ja työtä pelkäämätön asenteesi on tärkeintä. Osaan tehtävistä et tarvitse aiempaa koulutusta tai kokemusta. Mikäli sinulla on ammattikortteja, mainitsethan niistä hakemuksessa vielä erikseen.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksen pikaisesti. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Lisää hakemukseen CV:si. Keikkoja on tälläkin hetkellä tarjolla. Lisätietoja tehtävistä voit tiedustella Hanna Raatikaiselta, puh. 040 307 5305.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Hanna Raatikainen, Hanna.Raatikainen@vmp.fi, 040 307 5305
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2018 mennessä.