(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä Oulun alueelle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019
Toimenkuva
Oletko kiinnostunut rikastamaan työkokemustasi ja tekemään monipuolisesti hommia? Nyt siihen olisi mahdollisuus, sillä etsimme keikkatyöntekijöitä erilaisiin töihin Oulun alueella. Tällä hetkellä etsimme tekijöitä muuttotöihin, rakennusalan töihin, varastoille sekä siivoustehtäviin. Töiden pituus saattaa vaihdella yhdestä vuorosta jopa kuukauteen, aina kuitenkin joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Työ on siis hyvin joustavaa, monipuolista ja tarjoaa oivan tilaisuuden saada jalkaa uuden yrityksen oven väliin.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta avoimuutta, monipuolisuutta ja ennen kaikkea hyvää ja motivoitunutta asennetta tarttua erilaisiin hommiin ja haasteisiin. Reippaalla ja joustavalla työnotteella pääset jo pitkälle!
Koulutus ja työkokemus
Tarjoamme monipuolisesti eri aloilta työtehtäviä, jotka eivät aina vaadi kokemusta tai koulutusta. Erilaiset ammattikortit nähdään kuitenkin plussana, joten mainitsethan niistä hakemuksessasi.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus nettisivuillemme www.vmp.fi. Lisääthän ansioluettelosi liitteeksi. Mikäli herää kysyttävää, voit soittaa numeroon 0403075304 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen riikka.luoma-aho@vmp.fi
Kesto
yli 6kk
Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, riikka.luoma-aho@vmp.fi, 0403075304
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.12.2019 mennessä.