Keikkatyöntekijöitä Orthexille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2021

Etsitkö keikkaluonteista työtä, yhdeksi vuoroksi tai jopa viikoksi kerrallaan? Kaipaatko lisätienestiä vaikkapa opiskelujen ohelle tai määrättyyn aikaan lisää työtä?

Me etsimme Orthexin muovituotetehtaalle Immulantielle lisää muovituotannon työntekijöitä keikkaluonteiseen keskeytyvään 3-vuorotyöhön. Työtä on tarjolla nyt paljon ja tehtäviin kuuluu muovituotteiden valmistus tehdastyönä ja mahdollisesti myös pakkaustehtäviä. Työtä on tarjolla omien mahdollisuuksiesi mukaan ja innokkaimmat työllistävät itsensä jatkossa kokoaikaisesti, pidempään ja aina vakituiseksi asti - niin halutessaan. 

Yritykseen ja työtehtäviin järjestetään ennen työn aloittamista tutustumistilaisuus, joten pääset vilkaisemaan tulevia tehtäviä ennakolta ja pystyt näin myös itse toteamaan, onko työ juuri sinulle sopivaa.

Orthex tarvitsee nimenomaan sinua, joka olet täysi-ikäinen ja jolla on mahdollisuus tehdä töitä kaikissa tarvittavissa vuoroissa (maanantai-la-aamu). Työpaikalle ei ole julkista liikennettä, joten tarvitset oman kulkuneuvon.

Tässä työssä ei ole koulutusvaatimuksia. Tärkeintä on, että sanaasi voi luottaa, keikkatyö sopii elämäntilanteeseesi, kykenet 3-vuorotyöhön, nappaat itsellesi tarjolla olevia vuoroja ja hoidat ne tyylikkäästi.

Jos yllämainittu on juuri mitä etsit, niin hae oheisen linkin kautta hoo-ee-tee-ii HETI. Rekryprosessi on "sopivat suoraan töihin", joten nopeat syövät hitaat. 

Mikäli haluat tietää tästä lisää, soita meille arkisin klo 9-15 välillä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot