Keikkatyöntekijöitä Orthexille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Etsitkö työtä, jossa voit itse määritellä milloin työskentelet? Kaipaatko lisätienestiä vaikkapa opiskelujen ohelle?

Me etsimme Orthexin muovituotetehtaalle Immulantielle lisää muovituotannon työntekijöitä keikkaluonteiseen keskeytyvään 3-vuorotyöhön. Työ alkaa heti ja siihen kuuluu muovituotteiden valmistus tehdastyönä ja mahdollisesti myös pakkaustehtäviä. Työtä on tarjolla alkuun 1-5 päivää viikossa ja innokkaimmat työllistävät itsensä jatkossa kokoaikaisesti, pidempään ja aina vakituiseksi asti - niin halutessaan. 

Yritykseen ja työtehtäviin järjestetään ennen työn aloittamista tutustumistilaisuus, joten pääset vilkaisemaan tulevia tehtäviä ennakolta. 

Orthex tarvitsee nimenomaan sinua, kenellä on mahdollisuus tehdä töitä kaikissa vuoroissa (maanantai-la-aamu). Työ sopii hyvin täysi-ikäiselle henkilölle, joka on valmis tekemään vuorotyötä tehdasympäristössä. Työpaikalle ei ole julkista liikennettä, joten tarvitset oman kulkuneuvon.

Tässä ei ole koulutusvaatimuksia. Tärkeintä on, että olet luotettava, keikkatyö sopii elämäntilanteeseesi, kykenet 3-vuorotyöhön, nappaat niitä tarjottuja vuoroja ja hoidat sovitut työvuorosi tyylikkäästi.

Jos yllämainittu kuulostaa ihan sun työlle, niin jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta än-yy-tee NYT. Rekryprosessi on "sopivat suoraan töihin", joten nopeat syövät hitaat. 

Mikäli haluat tiedustella lisää, laita sähköpostia osoitteeseen lohja.vmp@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508143
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lohja