(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä, NTJ (Varsinais-Suomi)
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Wippii Work Oy hakee Nopean Toiminnan Joukkoihinsa (NTJ) reippaita työntekijöitä monipuolisiin keikka- ja projektitöihin Varsinais-Suomen alueelle. Tarjoamme keikkatöistä kiinnostuneille vuosittain kymmeniä tuhansia tunteja töitä NTJ:n ja lumitöiden parissa.

Lue lisää ja tutustu NTJ:hin osoitteessa https://www.ntj.fi/

Wippiin Nopean Toiminnan Joukkojen ideana on saada työvoima ja työn tarjoaja kohtaamaan entistä joustavammin, sillä muutaman päivän/viikon mittaisiin tehtäviin on yrityksillä usein tarpeita, mutta tekijöiden löytäminen on usein vaivalloista. Samalla tarjoamme mahdollisuuden lisätienesteihin joko opiskelijoille, yrittäjille, muissa osa-aikaisissa tehtävissä työskenteleville tai ihan vain keikkatöistä kiinnostuneille. Varsinkin työtä juuri nyt vailla oleville suotu mahdollisuus ansaita 300e kuukaudessa menettämättä työttömyyskorvaustaan, on varsin kannustava vaihtoehto etsiessä vakituisempaa työpaikkaa. Työntekijöiltämme edellytämme täysi-ikäisyyttä, joustavuutta, luotettavuutta ja reipasta asennetta. Myös suomenkielen ymmärrys on välttämätön.

Pääsääntöisesti kaikki NTJ:n työ on tehtävissä ahkerien käsiparien kautta, emmekä vaadikaan erityisosaamista, kunhan asenne on kohdallaan! Erityisosaamisesta voi kuitenkin olla hyötyä, joten muistathan merkitä hakemukseen mikäli sinulla on mm. koneajotaitoja, puutarhuritaitoja, työturvallisuuskortti, trukkikortti tai hygieniapassi myös ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat usein isoksi eduksi.

Työtehtävät ovat erittäin vaihtelevia ja kaikkien alojen osaajat jotka kaipaavat lisätyötä ovat tervetulleita. Yleisimpiä työtehtäviä ovat olleet:

 • -Ulkoaluehuoltomiehen työt, pihojen puhtaanapito
  -Muutto-/kantotyöt
  -Varastotyöt
  -Lumityöt talvisin
  -Avustavat toimistotyöt
  -Piha- ja vihertyöt
  -Pakennusaputyöt
  -Lomatuuraukset

  Tätä NTJ siis on:

  -Joustavat työajat (päätät itse, milloin otat työtä vastaan ja kuinka paljon teet tunteja kuukaudessa)
  -Monipuolisia työtehtäviä
  -Tärkeää työkokemusta
  -Hyvää palkkausta (palkka alk. 11e/h, min. 4h palkka)
  -Uusia mahdollisuuksia (mm. työllistyä pidemmäksikin aikaa ja vakituisesti)
  -Hyvin tehtyä työtä (vastaanotettu työkeikka on työntekijältä lupaus tehdä työ kunnolla ja parhaalla mahdollisella osaamisellaan)

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita aina sitä mukaan, kun saamme hakemuksia. Valitettavasti hyväksymme hakemuksia ainoastaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta.

Rekrytointia ja NTJ:tä hoitaa:

NTJ Palvelunumero
020-769 8923
ntj@wippiiwork.com