Keikkatyöntekijöitä Lohjalle ja lähialueille
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019
Toimenkuva
Muiden tekijätarpeidemme ohella tarvitsemme jatkuvasti keikkatyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin Lohjalle ja sen lähialueille. Ensisijaisesti töitä on tarjolla muovituotannossa ja pakkaamisessa, mutta tarvitsemme keikkailijoita myös mm. kantamaan, kasaamaan ja purkamaan sekä vaihteleviin tuotantotarpeisiin. Kyse on useimmiten 1-5 päivää kestävistä työkeikoista, vaihtelevin työajoin. Haemme tekijöitä suoraan töihin sekä reserviin. Huom! Mahdollisuus myös expresspalkkaan, jolloin saat palkan lähes saman tien tilillesi työkeikan jälkeen.
Odotamme sinulta
Etsimme sinua, jolla on mahdollisuus tehdä töitä satunnaisesti, keikkaluonteisesti ja tarvittaessa kaikkina vuorokauden aikoina. Työkohteemme ja työajat ovat toisinaan julkisen liikenteen tavoittamattomissa, joten lisäetua tuo oma kulkuneuvo, jolla kuljet työmatkat. Työtehtävät sopivat täysi-ikäisille, niin miehille kuin naisille. Tässä on hyvä sauma päästä nopeasti töihin ja kartuttaa omaa työkokemusta. Huom! Keikkatyössä on aina hyvä mahdollisuus päästä myös pidempiaikaiseen tai vakituiseen työhön - niin halutessasi!
Koulutus ja työkokemus
Kaikki koulutus ja aiempi työkokemus ovat arvokkaita, mutta reipas ja työtä pelkäämätön asenne sekä luotettavuus ovat kaikkein tärkeimmät. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille hyvin täytetyn hakuprofiilin kautta ja otamme sinuun yhteyttä. Käsittelemme vain netin kautta tulleet hakemukset. Työvuoroja tulee tarjolle lähes päivittäin, joten toimi heti!
Muut tiedot
Aloita klikkaamalla oheista linkkiä. Huolellisesti täytetty hakuprofiili (mahdollisine ansioluetteloineen) nopeuttaa hakemuksen käsittelyä.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Sanne Wall, Sanne.Wall@vmp.fi, 040 307 5408
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.07.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280354
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanne Wall (Sanne.Wall (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 040 307 5408
  • Sijainti: Lohja