(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä Lohjalle ja lähialueille
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019
Toimenkuva
Muiden tekijätarpeidemme ohella tarvitsemme jatkuvasti keikkatyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin Lohjalle ja sen lähialueille. Ensisijaisesti töitä on tarjolla muovituotannossa ja pakkaamisessa, mutta tarvitsemme keikkailijoita myös mm. kantamaan, kasaamaan ja purkamaan. Kyse on useimmiten 1-5 päivää kestävistä työkeikoista, vaihtelevin työajoin. Haemme tekijöitä suoraan töihin sekä reserviin. Huom! Mahdollisuus myös expresspalkkaan jolloin saat palkan lähes saman tien tilillesi työkeikan jälkeen.
Odotamme sinulta
Etsimme sinua, jolla on mahdollisuus tehdä töitä satunnaisesti, keikkaluonteisesti ja tarvittaessa kaikkina vuorokauden aikoina. Työkohteemme ja työajat ovat useimmiten julkisen liikenteen tavoittamattomissa, joten lisäetua tuo oma kulkuneuvo jolla kuljet työmatkat. Työtehtävät sopivat täysi-ikäisille, niin miehille kuin naisillekin. Tässä on hyvä sauma päästä nopeasti töihin ja kartuttaa omaa työkokemusta. Huom! Keikkatyössä on aina hyvä sauma myös pidempiaikaiseen tai vakituiseen työhön - niin halutessasi!
Koulutus ja työkokemus
Kaikki koulutus ja aiempi työkokemus ovat arvokkaita, mutta reipas ja työtä pelkäämätön asenne sekä luotettavuus ovat kaikkein tärkeintä. Kerro taustoistasi, osaamisestasi ja itsestäsi meille huolellisesti täytetyn hakuprofiilisi kautta ja sovitaan aika työhaastatteluun. Hakemuksesi voit jättää ainoastaan vmp.fi sivun kautta. Työvuoroja tulee tarjolle lähes päivittäin joten tartu toimeen vaikka heti!
Muut tiedot
Hae tehtävää vaikka heti oheisen linkin kautta! Huolellisesti täytetty hakuprofiili ansioluetteloineen nopeuttaa hakusi käsittelyä.
Kesto
Jatkuva tarve
Lisätietoja
Sanne Wall, Sanne.Wall@vmp.fi, 040 307 5408 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2019 mennessä.