(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä Kouvolan alueelle
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme kiireavuksi ja tuuraajiksi reippaita keikkatyöntekijöitä. Tehtävissä toimitaan eri työkohteissa Kouvolassa ja lähialueella. Tehtävät voivat olla esimerkiksi tuotanto- ja varastotöitä. Työ on keikkaluonteista, kestäen yhdestä päivästä useampaan päivään kulloisenkin toimeksiannon ja tarpeen mukaan.

Odotamme sinulta
Kaikkiin tehtäviin ei vältämättä tarvitse aiempaa koulutusta tai kokemusta, reippaalla ja tekevällä asenteella pärjää pitkälle. Saat työpisteessä perehdytyksen. Työntekijöiltä vaaditaan joustavuutta työaikojen suhteen sekä ennakkoluulottomutta tarttua uusiin haasteisiin.

Muut tiedot
Jos kiinnostuit työtehtävästä, hae siihen täyttämällä työhakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, klikkaa tätä työpaikkaa profiilissasi. Liitä hakemukseesi CV. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
0-11 pv

Lisätietoja
Niina Cinpir, niina.cinpir@eezy.fi, 0401836260

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 13.09.2020 mennessä.