(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä Kouvolan alueelle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018
Toimenkuva
Oletko joustava? Kaipaatko lisätöitä? Onko Sinulla auto käytettävissäsi? Meillä on tarvetta eri alojen keikkatyöntekijöille!

Haemme asiakasyrityksillemme kiireavuksi ja tuuraajiksi reippaita keikkatyöntekijöitä. Tehtävässä toimitaan eri työkohteissa Kouvolassa ja lähialueella. Tehtävät voivat olla esimerkiksi tuotantotyötä, kahvilatyöskentelyä, siivousta ja niin edelleen, riippuen omasta kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi. Työ on keikkaluonteista, kestäen yhdestä päivästä useampaan päivään kulloisenkin toimeksiannon ja tarpeen mukaan.
Odotamme sinulta
Kaikkiin tehtäviin ei vältämättä tarvitse aiempaa koulutusta tai kokemusta, reippalla ja tekevällä asenteella pärjää pitkälle. Työntekijöiltä vaaditaan joustavuutta työaikojen suhteen sekä ennakkoluulottomutta tarttua uusiin haasteisiin.
Koulutus ja työkokemus
Ei erityistä koulutusvaatimusta. Mikäli omaat ammattikortteja kuten hygieniapassi, anniskelupassi, työtuvallisuuskortti ym., niin mainitsethan ne hakemuksessasi. Oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin lisää tarjottavien töiden määrää.
Muut tiedot
Jos Sinulla ei vielä ole työhakemusta meillä, niin käythän täyttämässä hakemuksen www.vmp.fi ja kerrot millaista keikkaa olisit valmis tekemään. CV on aina plussaa, joten toivoisimme, että lisäisit sen liitteeksi tai jos sinulla on jo hakemus sähköisessä asiointipalvelussamme, niin käythän päivittämässä tietosi.
Kesto
Sopimuksen mukaan/ keikkaluonteinen työ
Lisätietoja
Jaana Kuusisto, jaana.kuusisto@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.08.2018 mennessä.