(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä (kesätyö, useita aloja)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haemme useille eri toimialoille kesäksi lyhyisiin määräaikaisuuksiin ja keikkatyöhön reippaita ja luotettavia tekijöitä.

Voit olla koululainen, aloitteleva osaaja tai jo kokenut ammattilainen. Kykenet itsenäiseen työhön ja olet työtavoiltasi ahkera, aikaansaapa ja vastuullinen. 

Työt edellyttää mahdollisesti vuorotyövalmiutta sekä hyvää fyysistä kuntoa .

Tarjoamme työsopimuksen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä ja palkkauksen alan työehtosopimuksen mukaisesti. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi myös kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi vapaa-ajalla.

Ilmoittaudu tekijäksi oheisen hakulinkin kautta!

Lisätietoja hakuun liittyen antaa RTK-henkilöstöpalvelut rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279 / mari.laitinen@rtkpalvelu.fi tai rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 / jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.