Keikkatyöntekijöitä kesäksi eri aloille, pääkaupunkiseutu

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
Tietoa tehtävästä

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin tehtäviin kesäksi.

Haluatko tehdä hommia, kun sinulle parhaiten sopii? Tarjolla on mm. muuttohommia, siivoustyötä, kiinteistönhuoltoa, varastotöitä ja kaikenlaisia muita töitä, jotka sopivat hienosti esimerkiksi lisätyöksi tai opiskelijalle, joka haluaa tehdä kesällä keikkaluontoista työtä / lyhyempiä määräaikaisuuksia.

Ilmianna itsesi ja osaamisesi meille!

Tarjolla on sekä osa-aikatyötä että kokoaikaista työtä, ja työt kestävät päivän pituisista keikoista esimerkiksi viikon - muutaman kuukauden kestäviin projekteihin käytettävyytesi/kiinnostuksesi/työn luonteen mukaan.

Reippaille tekijöille on luvassa nopeita lähtöjä ja paljon töitä tiedossa sekä ammattitaidon mukaista palkkaa.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi ja siitä, millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Työsuhde solmitaan Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa.

Huom! Poikkeustilanteesta huolimatta rekrytointiprosessimme etenevät normaalisti ja meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti myös puhelimitse.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 14.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Helsinki Yhteinen

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta