Keikkatyöntekijöitä keittiöön
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Etsimme asiakkaallemme Hyvinkäälle reippaita ja ripeäotteisia keikkailijoita keittiöön. Työ pitää sisällään tiskihuoltoa sekä keittiön avustavia tehtäviä. Työ on keikkaluonteista, eli sinulla on itse vapaus valita, milloin haluat ottaa työtä vastaan.

Etsimämme henkilö pystyy tekemään keikkatyötä arkisin päiväsaikaan. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, ja vuorot ajoittuvat klo 6:00-19:30 välille. 

Aiempi kokemus keittiöalan töistä on etu, mutta ei välttämättömyys. Tärkeintä on reipas asenne ja halu tehdä töitä ajoittain hyvinkin kiireisessä keittiöympäristössä. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Jos keittiöalan keikkatyöt Hyvinkäällä kiinnostavat, niin hae tehtävään oheisestä linkistä. Vapaita keikkoja tulee koko ajan, ja voit halutessasi aloittaa työt heti.

Lisätietoja:

Heidi Jaskola

heidi.jaskola@eezy.fi

044 970 1693

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot