(Poistunut julkaisusta)

KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ KAUPAN SYYSSESONKIIN
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Haemme KEIKKAILEVIA TYÖNTEKIJÖITÄ KAUPAN VAUHDIKKAISIIN TYÖTEHTÄVIIN pääkaupunkiseudulle kaupan alan asiakasyrityksiimme. Tarjolla on keikkatöitä sekä kassatyöskentelyn, hyllytyksen sekä erilaisen palvelutehtävien parissa, näiden lisäksi voit päästä myös mukaan syksyn vauhdikkaisiin kampanjoihin!

Aiempi kokemus kaupan alalta on sinulle hyödyksi, mutta kauttamme sinulla on mahdollisuus saada koulutus HOK-Elannon kassajärjestelmän käyttöön tai perehdytys hyllytykseen. Keikkaillessa eri asiakasyrityksissä pääset näyttämään osaamisesi ja sinulle voikin tarjoutua kauttamme mahdollisuuksia myös pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Keikkatyössä sinulle tarjoutuu vuoroja eri puolelta pääkaupunkiseutua, usein lyhyellä varotusajalla; olethan siis reipas ja ennakkoluuloton! Aktiivinen ja joustava asenne on tärkeää, sillä vuorot sijoittuvat kaikkiin kaupan aukioloaikoihin, sekä päivä-, ilta- että yöaikaan. Vuorojen saaminen on siis paljon kiinni itsestäsi sekä siitä, kuinka monta vuoroa pystyt tekemään viikossa ja mihin aikoihin olet tavallisesti käytettävissä työvuoroihin.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja aloitus tehtävässä tapahtuu sopimuksen mukaan. Kerrothan hakiessasi, mikä kaupan alan tehtävä sinua ensisijaisesti kiinnostaa. Toivomme sinun vastaavan myös videokysymykseen, sen avulla pääset erottumaan muista hakijoista!

ps. Huomaathan, että työt edellyttävät 18-vuoden ikää sekä sujuvaa suomen kielen taitoa

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäisyys, suomen kielen taito