(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä Kalajoelle
Barona Pohjanmaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Kiinnostaako lisäduuni vanhan työn ohelle vai oletko kenties opiskelija, joka etsii lisätienestiä? Nyt sinulla olisi mahdollisuus päästä osaksi upeaa työyhteisöä sekä kokea eri alojen mahdollisuudet joustavasti työskennellen.

Haemme lisäkäsiä olemassa olevaan keikkaporukkaamme Kalajoelle. Tarjolla on keikkatöitä tai määräaikaisia työsuhteita sekä kassatyöskentelyn, hyllytyksen että erilaisten palvelutehtävien parissa. Kaikkiin työtehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan hyvä asenne ja asiaankuuluva työhön perehdyttäminen vie sinut askel askeleelta kohti uusia mahdollisuuksia ja ehkä jopa loppuelämäsi työpaikkaa.

Keikkatyövuorot ovat vapaavalintaisia ja voit poimia itsellesi mieleiset työvuorot, jotka sopivat omaan kalenteriisi! Keikkatyöt vaihtelevat yhdestä työvuorosta useamman viikon mittaisiin työjaksoihin ja työt sijoittuvat niin viikonloppuihin kuin myös arkipäiviin, sekä iltaan että aamuun. Työt edellyttävät sujuvaa suomen kielen taitoa.

Me Baronalla takaamme sinulle luotettavan palkanlaskennan, alan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä konsulttiemme tuen työsuhteesi aikana.

Kiinnostuitko? Älä jää odottelemaan vaan jätä hakemuksesi jo tänään oheisen hakulinkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.