(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä eri aloille, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin tehtäviin.

Haluatko tehdä hommia, kun sinulle parhaiten sopii? Tarjolla on mm. muuttohommia, siivoustyötä, tuotannon avustavia tehtäviä, varastotöitä ja kaikenlaisia muita töitä, jotka sopivat hienosti esimerkiksi lisätyöksi tai opintojen oheen. Ilmianna itsesi ja osaamisesi meille.

Tarjolla on sekä osa-aikatyötä että kokoaikaista työtä. Loistava tilaisuus esim. opiskelijalle, jos opiskeluissa on hiljaisempi vaihe menossa tai lisätyötä kaipaavalle! Moni keikkalainen on myös työllistynyt asiakasyrityksellemme vakituisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja osaamisesi mukaan voit työllistyä myös useisiin eri työtehtäviin.

Reippaille tekijöille on luvassa nopeita lähtöjä ja paljon töitä tiedossa sekä ammattitaidon mukaista palkkaa.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi ja siitä, millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Otamme sinuun yhteyttä mikäli profiiliisi sopivaa työtä on tarjolla. Työsuhde solmitaan Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. Lisätietoja tehtävistä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Niina Vuoksi, 050 411 1878 / niina.vuoksi@nordic.fi.

Huom! Poikkeustilanteesta huolimatta rekrytointiprosessimme etenevät normaalisti ja meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti myös videohaastatteluina tai puhelimitse.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.